Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    GDPR

    Souhlas a podmínky zpracování osobních údajů

    Odesláním formuláře nebo zaškrtnutím souhlasu souhlasíte, aby Správce a provozovatel webových stránek (e-shopu) zpracoval automatizovaně i manuálně vámi vyplněné osobní údaje včetně profilování dle podmínek uvedených v tomto dokumentu.

    Kdo je správcem vašich osobních údajů
    ADVEAL s.r.o., Pod Vinicí 409/29, 14300 Praha 4, IČ 25624555

    A její dceřinná společnost

    ADVEAL SPIRITS s.r.o., Černokostelecká 2539, 25101 Říčany, IČ 26147131

    dále jen „Správce“.

    Definice osobních údajů

    Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, e-mail, adresa, lokační údaje, IP adresa. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

    Jaké údaje zpracováváme

    Zpracováváme pouze takové osobní údaje, abychom Vám mohli doručit vaši objednávku, poskytovat naše služby a zákaznickou podporu, dále abychom dodrželi naše zákonné povinnosti, a také abychom chránili naše oprávněné zájmy.

    V případě, že správci poskytnete své kontaktní údaje - jméno, příjmení, email, telefon a adresu, zpracovává tyto za účelem výkonu obchodní činnosti Správce, spočívající zejména v doručení objednávky a přímém marketingu sestávajícím ze zpětného kontaktu a vytvoření a zasílání zpětné nabídky správcem.

    Udělení souhlasu ke zpracování Vašich kontaktních údajů pro marketingové a obchodní účely je dobrovolné. Tento souhlas zůstává v platnosti do doby, dokud jej neodvoláte.

    Jak se můžete vymazat

    Svou registraci na našem webu (e-shopu) můžete kdykoliv zrušit a svůj účet sami vymazat. K tomuto slouží tlačítko „smazat účet“ po přihlášení do vaší zákaznické sekce.

    Svůj souhlas se zasíláním obchodních nabídek můžete kdykoliv odvolat kliknutím na odkaz odhlásit umístěný zpravidla na konci v patičce emailu.

    Zákonný (oprávněný) nárok a účel zpracování

    Správce je oprávněn zpracovávat Vaše identifikační údaje a kontaktní údaje za účelem uzavření a plnění smlouvy i bez Vašeho souhlasu. Správce je dále oprávněn zpracovávat Vaše identifikační údaje i bez Vašeho souhlasu za účelem splnění své právní povinnosti vyplývající mu z právních předpisů (např. zákon č. 235/2004 Sb., zákon o dani z přidané hodnoty, zákon č. 253/2008 Sb., zákon o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu, atd.).

    Oprávněným zájmem Správce je informovat Vás o novinkách týkajících se správy Vaší smlouvy a nabízet Vám související služby a produkty. Dále pak provádění výzkumu trhu a průzkumy spokojenosti zákazníků s využívanými produkty a službami.

    Vaše práva

    Dle GDPR máte právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR. Právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR. Právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR. Právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v záhlaví těchto podmínek. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

    Veškerá sdělení a vyjádření k Vámi uplatněným právům poskytujeme bezplatně. Pokud by však byla žádost zjevně nedůvodná nebo nepřiměřená, zejména proto, že by se opakovala, jsme oprávněni si účtovat přiměřený poplatek zohledňující administrativní náklady spojené s poskytnutím požadovaných informací. Vyjádření a případně informace o přijatých opatřeních Vám poskytneme co nejdříve, nejpozději však do jednoho měsíce. Lhůtu jsme oprávněni v případě potřeby a s ohledem na složitost a počet žádostí prodloužit o dva měsíce.

    Doba uchovávání údajů

    Správce uchovává údaje po dobu výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu). Do doby, než je odvolán souhlas, jsou údaje zpracovávány na základě souhlasu. Po uplynutí doby Správce vaše údaje vymaže.

    Použití Cookies

    Naše webové stránky používají pro svou funkčnosti soubory cookies. Cookies jsou krátké textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk, obsah košíku a další nastavení. V případě, že máte ve webovém prohlížeči povoleny cookies, zpracovává správce záznamy o Vašem chování na internetových stránkách správce za účelem vylepšení provozu internetových stránek správce a dále za účelem přímého marketingu. Ukládání cookies lze zakázat v nastavení webového prohlížeče. Zákazem cookies se mohou stát některé funkce webových stránek nedostupnými.

    Zabezpečení osobních údajů

    Správce prohlašuje, že přijal veškerá technická a organizační opatření k maximálnímu zabezpečení vašich osobních dat. K tomuto účelu používá zabezpečené serverové řešení, SSL zabezpečené spojení a k osobním údajům mají přístup pouze oprávněné osoby.

    Kdo může mít přístup k osobním údajům

    K osobním údajům má přístup Správce, jeho zaměstnanci a případně také smluvní dodavatelé služeb. Především se jedná o poskytovatele přepravních a poštovních služeb (Česká pošta, PPL apod.) pro osobní data v rozsahu potřebném pro doručení zásilek. Příjemci osobních údajů jsou osoby podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy a dalších služeb v souvislosti s provozováním webu(e-shopu a zajišťující marketingové služby.

    Závěrečné ustanovení

    Odesláním internetového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

    Souhlas udělujete ve smyslu čl. 6, odst. 1, písm. a) NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a prohlašujete, že veškeré mnou poskytnuté údaje jsou pravdivé.

     

    Podmínky ochrany osobních údajů jsou platné od 25. 5. 2018


    ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ OSOBÁM MLADŠÍM 18 LET
    Prodej alkoholických nápojů na dálku je možný pouze osobám, které jsou na našem e-shopu registrovány a bylo ověřeno splnění této podmínky. Při předání zásilky přepravce ověří věk příjemce, pokud nebude splněna podmínka věku 18ti let nebo se příjemce odmítne prokázat osobním dokladem, zásilka bude vrácena zpět k odesílateli. Kompletní znění příslušného ustanovení Zákona č.65/2017 Sb v sekci “Obchodní podmínky” našich stránek.

    Prezentace zboží není závaznou nabídkou, skladová dostupnost, specifikace a cena musí být potvrzena prodávajícím, veškeré změny vyhrazeny.

    Informace vyžadované podle NOVÉHO OBČANSKÉHO ZÁKONÍKU A ZÁKONA O OBCHODNÍCH KORPORACÍCH (platného od 1/1/2014) jsou uvedeny v záložce KONTAKT

    LIHOVINY uvedené v e-shopu jsou určeny pouze pro tzv. KONCOVÝ PRODEJ, tedy pouze fyzickým osobám a právnickým osobám pro vlastní spotřebu, nesmějí být použity k dalšímu prodeji či distribuci.

    Odkaz na Obchodní podmínky je uveden na levé straně spodní části hlavní obrazovky.

    Vstupem na stránky potvrzuji souhlas se všemi výše uvedenými informacemi

    Vstupem na stránky potvrzuji, že jsem starší 18 let


    Je nám líto, ale osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme.

    Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace V pořádku