Popis produktu
Vinifikace
Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32°C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 2-3 týdnů, malolaktická fermentace a nakonec zrání v dubových kádích po 2-3 měsíce.
Degustace
Suché víno intensivní rubínově červené barvy s purpurovými odlesky. Ovocité aroma borůvek, třešní, červeného rybízu s lichotivými stopami tmavé čokolády. Jemné a elegantní víno, typické pro tuto apelaci, s dobrou strukturou, sametovými taniny a dlouhým dozvukem. Tento Saint Emilion je excelentní kombinací jemně ovocité Merlotu s tříslovinovatým charakterem Cabernet Francu. Má potenciál dlouhého dozrávání v lahvi.
Ocenění
USA - Top 100 - Today's Bordeaux (USA) 2013 - zařazeno mezi TOP 100 Bordeaux , Japan Wine Challenge 2012 (Japan) 2012 - pečeť kvality, International Wine & Spirit Competition 2012 (United Kingdom) 2012 - Bronzová Medaile , Wine Enthusiast (USA) 2011 87 bodů, 100 Best Today's Bordeaux (Korea) 2011 - zařazeno mezi TOP 100 Bordeaux
